Guess the ass



Vi kör en gissningslek - Gissa röven.









Bigger tits



Shit vilket snack det är om bröst idag? Kollade Kissies kissiga blogg och jo man kan se klart och tydligt att hon har opererat tuttarna. Jag ska nämligen göra detsamma inom en snar framtid. Ingen vill väl ha små vidbrända plättar som Pippi säger? Not me i alla fall. Men jag vill inte heller ha något jäkla arsle upptryckt under hakan. Inte för små och inte för stora, halv stora typ.
Kan ni hitta en snygg klyfta på den här bilden?







Blah blah...



Vad tycker ni om Bridget Jones filmerna? Jag tycker dem var helt OK faktiskt. Det är sådan typisk kärleksfilm som man blir helt varm och gosig av att kolla på. Man blir dock bara varm och gosig av dem om man har en pojkvän som man vet att man snart får uppleva samma sak med. Har man inte pojkvän är det bara deprimerande och självmordsbenäget med kärleksfilmer. Ingen vill se andra människor som är lyckliga och sitter och nafsar varandra i läpparna, öronen och allt vad det nu kan vara. Nääe om man är singel vill man hellre se skräck där alla dör och ingen är lycklig.
På tal om Bridget Jones filmerna så gick det rykte om en 3a, observera gick rykte.. och tydligen var det ett rykte också för Renee spräckte allas hoppbubblor om en ny film när hon sa att det inte skulle bli någon. Glädjedödare.
Antagligen så har ingen lust att betala henne några summor cash för att få henne tillräckligt fet för en uppföljare. Poor Bridgie.









PSSSST...



Förlåt för dålig uppdatering men jag har varit upptagen med massa skit! Men nu är jag back on track.




Fet Tyra goes smal Tyra?



            


Jaha jaha, Tyra Banks har gått ner i vikt... trååååkigt! Trodde den kvinnan stod för feta människor Hon har ju alltid sagt att man ska älska sig själv även om man har 5 bildäck på magen och aldrig ens tänka på att banta. Dubbelmoral? Njaaae vet inte. Det stod i alla fall att hon "tröttnat på att vara tjock" Haha hur låter det? Tröttnat på att vara tjock? Jag tycker Tyra verkar riktigt dryg, hon tror hon vet allt och nu när hon inte är fet längre så kanske hon hoppat det där skitsnacket om att man ska älska sig själv även fast man är fet.
Tyra har också sagt att hon trivs mycket bättre med att vara smal (Gör inte alla det?) Jag tycker det var lite fult sagt, nu kommer ju alla feta människor hon hjärntvättat att dom ser bra ut bli helt deppiga och förmodligen börja tröstäta och bli ännu större. Bad bad Tyra!



På tal om inget roligt alls



Ja som sagt, på tal om inget roligt alls. Playboys egna snusko Hef har nu utnämnt "Playmate of the year" och den lyckliga blev Ida Ljungqvist. Grattis, verkligen. Hoppas du är stolt över det du gjorde för att vinna den fina titeln. Hef är säkerligen nöjd eftersom han valde henne. Hef gillade nog det där arslet Ida har under halsen som ska föreställa ett par boobies.







Fult



Eftersom det absolut inte finns något intressant att skriva om så tänker jag skriva om Kissies extremt fula stövlar hon köpt. Är dom inte riktigt rugguggliga? Ryser...







Mjölkmage?


Nu när jag kollar genom min gode kokurrent Perez blogg så hittade jag en störande grej. Så fort en kändis har på sig en tight kjol eller ett slappt linne eller något liknande så tror i alla fall Perez att dem har en bulle i ugnen. Varje gång gissar storbloggare på att folk värper så fort de ser något avvikande i utseendet. "En finne på hakan, det kan bara betyda en sak... gravid! Bruten nagel... gravid! Uppsatt hår.... gravid!" 
Det kanske bara är bukfläsk eller gas i magen?







De ä bara en rykte

 

                       


Jaha nu är det tisdagkväll ikväll igen! På tal om ingenting det är väl inget fel på Victoria Silvstedt? Inga alls tycker jag, förutom det att hon spelar pantad och lägger in störande inslag av engelska meningar när hon snackar. Annars är hon jävligt rolig och extra roligt blir det ju när man kollar på gamla Hey Baberiba avsnitt då det imiteras för fullt.

Reporter: Det går ju rykten om att du inte alls är någon nollställd nymfoman utan att du i själva verket är en väldigt smart affärskvinna, vad har du för kommentar till det?

Viccan: Vart fan har du hört det någonstans?... Eh asså HAHAHAHAHAHA de dä de ä bara en rykte, de ä inte sant! Ja ä jätte korkad HAHAHA stupid!

Näääe men allvarligt nu, Viccan verkar inte alltid ha varit en plastig brud utan alla häster i stallet. På yngre dar såg hon väldigt söt ut. Faktiskt.





NU ÄR DET BESTÄMT



                                    



Jag ska börja träna. Japp!



TJINGTJONG


Sug på denna ni!

1. Vem är tröttast?
2. Vilka två pojkar är tvillingar?
3. Vilka två flickor är tvillingar?
4. Hur många i gruppen är flickor?
5. Vem av personerna är läraren?




What's up?


                                       AudrinaPatridge2.jpg image by mychemluver22

Ser du något där uppe? Jag har en fråga angående Audrina Patridge. Varför är det så att hon stirrar uppåt på varje bild där man kan se hennes ögon framifrån? Ser hon en flygande gris eller är hon jävligt kort så hon måste kolla upp när fotoblixtarna sätter igång? Jag förstår inte? Är det sexigt att göra så?

                                                           

  




Stämd för sexuellt ofredande


                         

Ja-a, vad gör man inte för lite pengar? Den här kvinnan slog i alla fall på stort när hon anmälde Dr Phil för sexuellt ofredande. Ja, Phille skulle tydligen rört vid hennes ena tutte och hållt henne fånge och yadi yadi. Även om jag gärna skulle vilja tro på att denna händelse faktiskt hänt eftersom jag hatar Dr Phil för han tittar alltid på hans "patienter" som om de vore blåsta när de faktiskt berättar hur de känner. Jag kan nästan lägga en 50-öring på att allt detta är skitsnack och ännu ett simpelt försök till att roffa åt sig pengar från kändisar.


25 kg mer att älska



Jim Carrey ryktas ha fått lite kurvor och kärlekshandtag för hans fru Jenny att grabba tag i. Hon verkar inte ha några problem med att Jim lagt på sig lite extra hull och valt att låta håret i ansiktet växa fritt som en vajande gräsmatta. Personligen älskar jag och avgudar Jim Carrey för hans fruktansvärt, hysteriskt roliga agerande i Ace Ventura filmerna. Några extra kilon och lite hår i ansiktet gör inte mig något, bara mer att älska som sagt.


                                          Jim Carreys flickvän Jenny McCarthy gillar de nya formerna.


[Bild lånad från aftonbladet]


Halloweendräkt







Det börjar närma sig halloween och jag har inte inskaffat någon halloween dräkt ännu. Frågan är ju vad man vill klä ut sig som? En pepparkaka? En gravid nunna? Gangster? En majskolv? För inte tänker jag göra en Kissie och slampa till mig och gå i någon baddräktsliknande skit med en lurvig boll på röven och kaninöron. Vissa tjejer och kändisar ser ju denna tid på året som ett gyllene tillfälle att klä ut sig till något... sexigt. Vilket aldrig är så sexigt utan rätt så trashy. Kör på den säkra pepparkakan eller en gravid nunna, det kan inte bli fel. 


Snark


Nyhetstorka! Katie Price a.k.a Jordan gör en "Britney".

Jo det är sant, alla vill fortfarande vara och se ut som Britney. Det ville i alla fall jag fram tills 13 årsåldern då jag insåg att hon var en tönt och inte cool nog att lyssna på.

Jordan har i alla fall blivit inspirerad av Brittan hur papparazzin ska tas. Jo, man tar ett paraply (Valfri färg) och går till attack mot någon eller någons bil. Perfekt sätt att bli av med dom små jäklarna. Heja Team Brit!

Inte för att jag är ett fan av Jordan eller Brit men jag förstår dem faktiskt. Jag skulle inte heller vilja ha folk med kameror uppkörda i röven varje gång jag går någonstans. Jag skulle inte heller palla lyssna på deras skitsnack så som "You look great today! Have you been working out? I don't think you look fat at all." Bla bla, well f u!


                    Paraplyattacker Jordan häromdagen och Britney Spears 2007.

[Bild lånad från Aftonbladet]




To cool for protection




För er som sett filmen Flickan som lekte med elden kan säkert inte som jag sluta skratta åt Paolos otroligt töntiga insats i uppföljaren av Män som hatar kvinnor. Han är så dålig och fejkad! När jag och mannen min satt där i biosalongen kunde man höra ett flertal Hehe, eh heh, hoho, hihi, huhu när Paolos dåliga agerande kom fram i filmen. Jag själv satt och gapskrattade så jag grät. Njae inte riktigt då men rätt så nära att man kunde klämma fram några tårar å Paolos vägnar. Vilken supernolla han är! Sorgligt. Nu på aftonbladet kan man läsa om hur Paolo bölar över att han blev skadad under inspelningen. Fjanten försökte ju leka tuff när han sa att han inte ville ha något skydd under fight-scenerna. Han fick halta en vecka efter inspelningen men Paolo säger att man ska göra grejer ordentligt och att han är nöjd med scenen. Pff... tönt!

AHA!




                                                                  

Ibland är livet underbart, när det är hemskt för andra. När jag satt och spande eller rättare sagt granskade runt på de där omänskliga Victoria's secret modellerna så höll jag på ge upp hoppet när plöstligt något jag ser.
AHA!! En cellulit! Den trodde dem nog inte att jag skulle få syn på va? Hehe! Kolla noga så hittar man säkert fler, ser ni? Eller hur? Gud vad jag boostade mitt självförtroende nu. Näe, faktiskt inte ett skit. Jag mår fortfarande dåligt när jag ser dessa människor. Fan.


Fried chicken

Är det här ett mugshot eller bara en riktig dålig kameravinkel för vår skitsnygga Anna Anka?
Nääääääe, sa jag skitsnygg? Fyfan.
En 38 åring i en friterad kyckling-kropp.

Säsong 6

 

                          

Ingen normal kvinna/tjej/flicka/feminim pojke eller vad ni nu är för något har väl undgått att nya Desperate Housewifes säsongen startar på tisdag den 6 okt kl 21.00.
Självklart så är sjätte säsongen spiced up med lite ny skit. För er som inte vill veta vad jag snackar om blunda nu!
En ny desperat hemmafru har nämligen anlänt till Wisteria Lane, Angie som spelas av Drea de Matteo känd från Joey och Sopranos.


RSS 2.0